Nu är det bara timmar tills vi åker ;)

Tjenare tjenare!

Idag har vi packat och grejat det sista, pass och handbagage osv. :)  Ligger just nu och för över lite ny musik  till el telephone medan Rasmus ligger bredvid och spelar poker på min telefon =) 
Till alla er som inte redan vet så åker vi till Egypten imorn, min far, jag och min älskling =)
Så Hej då och God jul! Hörs till nyår kanske ;) PUSSKRAM

Grattis Teresia!!

Idag är det min 17-årsdag =) Jag är nöjd & belåten med denna dag. 

Måndag =)

Idag har jag vart i skolan. Första dagen på två veckor nu =)  Om man inte räknar med Natturneringen på förra torsdagen.
Idag har det vart jätteroligt i skolan, jag har faktiskt fått himla mycket gjort :) Vi började med att vi skulle berätta om praktiken och vad vi hade fått göra osv och efter det fick vi fykka i en blankett om "ungdomar i Österåkers livsvanor" typ . Haha. , när jag läste igenom och verkligen tänkte till så såg det inte bra ut. sen rast.

Efter rasten så färgade jag kopparrött i hårbotten på min herrdocka och lät det sitta över lunchen sen kom jag tillbaks och sköljde det. (Toppen) Sen smackade jag i blekning i topparna och det blev absolut GRRRRREJT!
Vid två var jag precis klar och hade fönat dockan ungefär så som jag ska ha på uttagnignen elleer vad ja ska kalla de, och då fick ja en kund. Så jag avslutade dagen med en herrklippning som blev jättebra faktiskt. =) 

Satte mig på bussen hem och slocknade direkt. Vaknade av att Rasmus skickade ett litet meddelande. =)  Sen åkte vi hem hem och åt och kollade på film och åt efterrätt =) 


IMORN FYLLER JAG ÅR!! 17 jävla år!! haha :( tyvärr är det ingen ålder. men man får fanimig massa paket :D wiiie ! PUSS!

ålrajt!

Hej idag igen.
Idag har det vart fullt upp på salongen med permanentsköljningar, tvättning och en klippning. =)
Imorn är det bara Sanéla och jag där för Eva åkte till Oman idag. Så om det kommer nån drop in kund så får jag ta den eller dom :P Ska bli riktigt roligt faktiskt ;D
Iallafall så har jag & Rasmus bakat pepparkakor idag, jättesmarriga =)  Sen fikade vi med mamma och Ann-Helen.
Och nu ska vi kolla på Madagaskar 2. PUSSHEJJEE!!

- more than nine to five. . .

Hej igeeen! Jag börjar faktiskt bli usel på att uppdatera den här stackars bloggen :P 
Jag har iofs inte sådär jättemycket tid över att skriva. Det är skolan på dagarna och så är det till att träna eller jobba.. Eller om jag inte gör det så umgås jag så mycket jag kan med Rasmus.
Idag har jag iallafall vart på Lady & Lufsen, där jag har praktiserat nu i en vecka och ska fortsätta hela den här veckan också. Riktigt roligt, men emellanåt galet tråkigt. Hur som helst började jag kvart över nio och fick idag sluta fyra =) Blev hemskjutsad av Rasmus så jag kunde få äta lite. För sen va det dags för kvällsjobb på Coop. Det gick iofs ganska snabbt och idag är den kortaste tiden av alla mina tider. Bara fyra timmar =)  Men nu är jag helt slut. Så godnatt godnatt.
   Så får jag väl på en gång säga att jag faktiskt kan skriva imorn också . =)  PUSS&KRAM

RSS 2.0