I'm alive! :D

hejsan!

Idag hade vi en nice dag i skolan. Började tolv och slutade typ när vi ville.. förutom lilla jag för jag skulle göra prov ;D
Faktistk så hade jag bara ett enda litet fel på första provet (svenska).
Iallafall så fiixade jag andréas hår, drog slingor gjorde en blondortvätt. Det blev jättefint,  mysig kopprig ljusbrunfärg. :) 

SANDRA FORSFALK HAR TAGIT KÖRKORT!!

Så jag åkte hem och sen åkte vi en liten sväng ;)  Hon hade fått låna sin mors bil. och Den är hel och ren, ialalfall efter svängen vi åkte. Så träffade jag Rasmus en snabbis efter det :)):):):)  och nu ligger jag här..

Pusspuss


moonday

Igår
va jag i skolan. Vi fick färga ögonfrannsar och bryn på varann. Självklart gjorde jag det. Fast varken jag eller nån annan såg en stor skillnad på mig så de va inge kul. Senare när vi hade kundpass så fick jag inventera alla grejer som hade kommit och se till så alla varor va me osv. Men sen kom Emma i 3a och frågade om nån kunde färga utväxten och sen längderna. Oh yes, det gjorde jag. Och det blev så sjukt fin färg. :)   mjaaaam =)
Sen när jag kom hem va ja så slut att jag gick o la mig vid sex så kom mamma och väckte mig vid sju igen för hon ville fika. Så ja gick upp o drack kaffe me henne och sen insiterade jag på att jag skulle gå och lägga mig igen. Och japp . Sov tolv timmar inatt. vilket va så grymt skönt :)  


Satte, jag va ju jeefligt pigg imorseeee.! ;)
Aningen kort om idag: Kom till skolan, läste på engelskan, hade i inpackning i Denices dockas hår för hon och Nicole ska tävla DM imorn. LYCKA TILL! På svenskan va jag lagom seriös men desto mer blev det hemma :P eller (?)
På gympan åkte vi griller! Det va ju lika kul som vanligt att se Hv07 göra nåt som har me sport att göra. :D
 Väl hemma satte jag på Mamma Mia, så grrrrrymt bra film! :) Sen skulle jag jobba och nu ligger jag här och gör ingenting. Ska sova nu! 

   
Atlas % jag :)PUSSELIPUSS

old school.


Fredag till Söndag!

TJABBA!!

Fredagen
började med en feeeeeeeeeeet försovning att det inte ens va värt att åka till skolan eftersom jag skulle komma dit efter att min sista lektion slutade. Anw, får ett samtal av Sandra som frågar om ja är i skolan eller inte. Och nej jag va hemma. Så hon  ville att jag skulle me ner o fika. Yepyep , det gjorde jag.  Rasmus åkte iallafall med båten för att fira att Jimi hade blivit 20. Iallafall så får jag panik för jag skulle jobba men jag ville verklligen inte jobba.. För jag ville till Antes överraskningsfest. Så finally fick jag tag i Theresia som fick tag i Anna som fick tag i Jockes nummer som skrev de till Theresia som skrev det till mig . Och Jocke kunde jobba åt mig. GULD! Så ja smiter upp till jobbet och är där i en timma ungefär så kom Sandra och Olle & hämtade mig vid typ halv åtta :D Då åkte vi o hämtade Sara på station och sen ner till Dejvan. Käka & sen vare bråttom som fan upp till lv3 för vi hade inte riktigt koll på när Ante skulle komma . Kom in, sjöng, drack och gick hem. (Ungefär haha!)

På Lördagen vaknade jag och älsklingen och mådde ungefär likadant. Som vi såg ut helt enkelt. och jag måste få påstå att jag är snyggare än honom på morgonen, men dock inte trevligare, så de jämnar nog ut sig . xD
Iallafall så ringer jag Sara och frågar om vi skulle gå på stan och vi bestämde att vi skulle ses om en halvtimma un´tanför H&M, men såklart är jag så optimistisk med tiden och tror att jag är snabb som clark kent typ. Men nejnej. Så Jimmy % Sara hade fått vanta på mig & Rasmus och blitt lite irriterade. . stackarna!
Iallafall gick vi och hyrde film och åkte o köpte godis, chips, dip o läsk. Sen hem och hade en väldigt lugn kväll med besök av Peter en sväng. Sen åkte jag & Rasmus hem till hans mor och sov. 

I Söndags så vaknade vi av jag vet inte vad. Men dom skulle ha visning så vi fick inte sova längre. Upp & drack kaffe och åt frukost. Sen in till Norrtälje.  Spelade skip-boo hela dagen fram till fem med mamma och Rasmus. Sen skulle lilla jag såklart iväg och jobba . :P


..stargazer

¡ Hola !


Idag började jag kvart i tio och skulle därför ta bussen från norrtälje som går tjugo i nio men icke. Försovning idag.. igen.!
Fuck, jag missade genomgången av mer ekonomi. :(  prov den 30:onde januari och så ska ja tenta av matte A och har börjat me matte B och sen kommer prov på hela arbetsmiljö- och säkerhetsboken sen r det väl prov i extentions snart också. Om man har modell vill säga . och YES, det har jag redan. Dagen idag gick ganska fort faktiskt ;D eller jag o Frida smet till cafffan på svenskan rätt länge så den lektionen märktes knappt och vickan är ju så härlig på sina lektioner . Man lär sig saker som är riktigt bra att veta utan att det är tråkigt och det märks knappt att man är i skolan =)

Åkte hem och Rasmus hämtade mig så åkte vi hem o åt. Han och Victor åkte till gymet  och jag drog på träning på lv3. Väl där uppe så är bara Sara & Sandra där . Så vi lira lite basketgrej och övade på lite skott osv.  men sen gav vi upp för en liten längre pratstund. =)  Åkte och handlade  på flygis me mammsen. vi kollade lite på tv när vi kom hem och jag hade gjort ris á la malta. smääärrigt ;)  Nu ligger jag här i min säng och kan itne sova så mkt . :(  Ska försöka iallafall =)  Pusselipuss


skoltrött redan ?

Heluu!! 

Jag fattar fan inte hur svårt de ska va o komma upp på morgonen!? Stänger av mobilen i sömnen osv..
Vad ska jag göra ?!?  Det va  ju lov nyss ? :/

Idag har jag vart hemma hos Rasmus.. vi kollade på narnia när jag väl vaknade :P Sen kom Jimmy och Sara också . så satte vi oss och spelade monopol.. Sen till Norrtälje så käkade vi chinesefoooood! mjammjam! Sen hem och kolla på semester svenskar eller vare heter..  Fatta inte riktigt grejen me dedär :D Anw , sova nu och imorn till skolan i tid!

Egypten, vill & ska tillbaks!


Extentions ;]

Tuuudeliluuu!

Idag började vi med extentions i skolan ;D yeey, de va nice och vi fick prova en slinga på docka och sen en slinga på någon i klassen om nån ville ha.. Några ville & andra inte...

Anw, funderar på att fixa långt hår nu i februari eller nåt eller om jag ska vänta till sommarn ;) Får se hur jag gör. Kan ju beställa håret iallafall.
Vi fick även reda på att Nicole och Denice ska tävla i skol-DM, grattis grattis!

Efter skolan åkte jag hem till Sandra och skulle fixa hennes löshår. Det blev träns och det blev skitsnyggt ;) Me like!
Där skulle jag prova att hålla hennes sköldpadda som jag inte har sett sen den va en liten bebis när vi gick i åttan eller nåt. haha :D Men jag skulle bara hålla om Sandra lovade att den inte skulle kissa eller bajsa på mig. "ja, jag lovar. Den har aldrig gjort så på nån annan" svarar hon.. Men när jag har den lille saken i knäet så blir de varmt och jag funderar, lyfter upp och "FYFAN" !!! Klart som fan att den där jäveln typ känner igen mig eller nåt och gör båda två på mina jeans. Redigt najs! skulle va snäll o klappa lite bara. :D

Sen kom min älskling och hämtade mig och vi åkte ut till min kära far och hälsade på :)   Och sen till donken och det fick bli en latte, en chokladmuffins och Nachochips m. guacamole ;)  Inte helt fel . :D

Nu ligger jag här i min mysiga säng helt by my self och funderar på om sova är ett alternativ ? mhm, det fåre bli! Nattinatti !


worhty a trophy!

TJEEEEENAFAN!

Är inte jag värd en trofé för dålig uppdatering i bloggen eller vad ?
 Detta inlägg tänkte jag ägna åt att ni kan få veta vad jag har gjort för hyss i helgen =) mjaoouuw!

kan börja med att berätta att mamma åkte till Egypten förra lördagen och kom hem igår. Så jag och Rasmus har vart ensamma hela veckan och tagit hand om Greta :) 
 
I fredags va ja inte i skolan. Rasmus åkte till jobbet och jag stannade i sängen men beslöt mig ändå för attt gå upp inte allt för långt efter att han åkt. Vi var bjudna på fördelsedags middag/fest i Täby hos Magdiz. Hon blev arton och jätteglad :D Anw skulle dom ut på krogen sen så vi åkte hem. :)   
 
I lördags vaknade vi av att min far ringde och skulle checka så vi va vakna. Yes we were. ;)  Rasmus åkte me hans mamma och hämtade bilen i Täby och jag fixade mig lite och kollade på tv. Sen knallade ja ner till station o mötte pappa & Vivianne och 5 min senare kom även Rasmus :)
Åkte bussen till grisslehamn och båten över till åland framotillbaks. Det va kalasnice ;D Sen gick vi till nån lokal på roslagsgatan däre va lite halvpartaj osv. :D Sen hem o sova sig.

Söndag = BAKIS! Yep , orkade knappt gå upp. Men min lilla pippi va så söt o pickade på mig så ja vaknade jättesur. Och mama va inte så glad för ja hade lämnat massa disk o grejer i köket . Annars har ja typ inte gjort någonting idag :D Grymt skönt. Den ledigaste lediga dagen sen jag skaffade jobb för ett år sen ;D FIFAN VA NICE ! Nu ligger jag i min säng me Greta som spinner på min mage. möys =)  La in alla bilder från Egypten idag och från förra lördagen ;)  Kanske kommer en och annan bild :D 

PUSSELIPUSS!


RSS 2.0