tisdag,

LOKA är riktigt riktigt gott! Min favorit är "likes asia" med grönt te och vit persika. Nam-nam. :)


Idag har jag vart i skolan och nu sitter ja o pluggar. Eller gjorde åtminstone...
Tidigare idag, efter skolan, va ja me Rasmus, André och Jimi. André bjöd på donken :D
Och nu ville mamma  att jag skulle följa med på friskis. Men jag känner att jag faktiskt måste plugga. För imorn äre marknad och då kommer det inte bli mycket pluggat och på torsdag är det prov.
Imorn ska jag dessutom en sväng till tandläkarn i Sollentuna och efter det till sjukhuset i Täby. Så får vi se när jag får ta bort tändställningen.  Och stackars pappa får agera taxi och skjutsa mig. Kanske att man hinner gå lite i "täbban" och kolla lite :)

Nu ska ja sova, sen plugga. Eller tvärtom, jag vet inte än. :D Byebye!

måndag - wellabesök!

Idag har vi haft en riktigt spännande dag. En färgintroduktion med Wella!
Då kom det en tjej till oss och hade lite föreläsning om de olika sorternas färger och grejer.
Sen har vi lunch och efter det en genomgång av permanent - vätskor och sånt.
Klockan ett skulle vi börja praktiskt med förutbestämda färgmodeller. Och man skulle jobba i par, så jag och Nicole jobbade på en kille som hette Robert. Och när jag frågar om han har något önskemål så säger han; gör vad ni vill, det är väl ni som kan!
Haha, fett skoj tänkte jag och började tänka "magma", färger som har väldigt intensiva färger. Röd är i magma knallröd osv...
Men nej jag frågade om jag skulle kunna få göra  nåt sånt. men då sa han att han hellre ville ha antingen blondt eller brunt. Då frågade vi Camilla från Wella vad hon tyckte. Hon tyckte att vi borde göra en vanlig killfärg - grafitgrå.
Iallafall så satt jag och Nicole igång där och resultatet blev skitsnyggt faktiskt.
Tyvärr tog jag ingen bild eftersom min mobil pajade i helgen så jag har en skruttig Nokia utan kamera för tillfället.
Sen gick vi igenom vad vi alla hade gjort med respektive modell och sen fick vi förklara recept och hur vi hade tänkt.
Åkte sedan hem till Norrtälje och chockades av att det stod poliser runt rasmus bil på station. Anw, greymt trevliga och ville ingenting annat än att prata. :)  Sen åkte vi hem och åt och kollade på Idol. Fast jag antar att det inte är riktigt slut än. Eller jag vet inte, är inte intresserad så ja stängde av när dom åkt. För det va André som ville se.
Nu sitter jag här med datan och har precis skalat en apelsin, så tänkte äta den och sätta igång att plugga lite samhällskunskap. Har ju faktiskt prov på torsdag.. PussKram

godnatt!

jag va ute hos morfar och åt kräftor och grejer idag :) sjukt mysigt att träffa honom igen :) länge sen nu.
Sen åkte vi hem runt sex och då åkte jag och mamma och handlade vaniljté och Bollnäsfil - min frulle imorn :)
Sen övningskörde vi en liten sväng och det gick hur bra som helst, jag är jätteduktig :)
Vi kom hem och vi var trötta, så vi kokade lite tévatten och fixade vaniljté.. mums! Sen gick jag in i duschen och stod där ett bra tag, för det var ju så rackarns kallt ute så téet gjorde bara att jag frös ännu mer :P Nu är jag så himla trött. Väntade på Rasmus samtal, men väntade upp förgäves när ja lika gäran kunde somnat och sen pratat me honom , eller så kunde ja ju pluggat :P haha otur , men iallafall så är ja lite irriterad på honom. dock mer än vanligt. :( 

Jag älskar dig Rasmus Larvald!
 




Godnatt!

hej igen!

nu sitter jag ute hos morfar, väntar  på kaffe. Helt underbart. :) Har längtat efter morfar jättemycket :)
Vi sitter och pratar om kräftor , vi ska få det idag som middag.  Nu ska vi fika iallafall och sen ska jag klippa morfaar. hihi, skriver sen ikväll. PUSS!

tjolahopp!

nu har ja inte skrivit på ett tag och jag har inte så mkt tid för jag har bråttom ut till morfar. Han vill bli klippt och sen vill han bjuda på mat :)
Men på fredagkvällen satt vi och tog det lugnt, sen mötte jag dentan, lina. selma och frida. :)  sen gick vi till rasmus men esn srog dom ner på krogen och vi gick bort mot jocke. och sen gick jag hem. Det var inge vidare kul ändå. för vi mötte hela packet som vart hos jocke som var på väg hem.
Igår på dag så vaknade vi av att pappa ringde och vill ta en fika me oss. Men rasmus orkade inte gå upp. så jag gick ner o mötta pappa. på kvällen jobbade jag, efter det träffade ja samma gäng som på fredagen . Sen drog dom på fest och jag o rasmus gick hem.  va helt slut efter jobbet. Och nu ska ja till morfar. :) Hejdå!

. ;)

Hallådär!
Idag har det vart nice igen, som alltid på fredagar :)
Iallafall så åkte jag till skolan, och märkte att jag tappat mitt busskort så fick åka på remsa . Vi hade samhällskunskap när vi kom. Jag jobbade på med politiken igen, som igår. :)
Efter lunchen hade vi försäljning och service, och där skulle man sitta två och två som Suss delade in. Jag & Lisa jobbade. Sen slutade vi och alla åkte hem nöjda och glada :D
Kom till Norrtälje och Rasmus och André hämtade mig. Sen åkte vi till R-bro och där fick vi jaga Peters en totto och två får som smitit. Två gånger!
Sen åkte vi in till N- town igen och jag skulle hem o käka. Fläskfilé och klyftpotatis med Tzatziki, Yummie!
Nu sitter jag här och väntar på Rasmus och André igen, sen vet jag inte vad vi ska hitta på. Men jag vill dricka lite öl, får se hur dom ställer sig till saken idag. Rasmus blev trots att grinig när jag gav förslaget igår :P
Skriver kanske när ja kommer hem , annars vet ni vad jag gör.... Sover!
Hejdåhejdå!


NÄYZ!

idag kom jag ju tyvärr lite sent till skolan, men missade bara läxförhöret. Eller bara nästan för ja va tvungen att göra det efter lektionen då istället :P
Sen hade vi samhällskunskap och jag & dentan satt i "hallen" och jobbade. Jag tror jag kan lova att ja skrev minst åtta sidor :)
Efter lunchen så hade vi svenska, men det va tråkigt så jag, jossan, julia och dentan tog en rast. Hon sa dock fem minuter, men vi kom fem minuter innan lektionen slutade istället :D Haha ! Iallafall så hade vi rast och sen arbetsmiljö och säkerhet. Men då satt jag och pratade med Jolle om hästar och grejer, så jag lyckades bli sen till det också :/
Sen slutade vi tjugo minuter senare. Då gikc det ingen buss förns tre och kl va 13:20 när vi slutade. Så Angelica ringde Linus så kom han och hämtade henne så jag fick följa med till lilla Norrtälje. Medan vi väntade så satt jag o pratade me Jolle igen om hästar. Hon har skaffat ett fullblod men hon måste ha sällskap till den så jag tänkt flytta min totto dit stället. Så kan jag på samma gång umgås mer med pappa, för det är nära :)

Pappa kom och plockade upp mig i Norrtälje vid Janssons livs eller vad det heter :D Sen drog vi till vickningen o köpte tunnbrödsrulle och sen ut till stallet.
Där fick vi ju som vanligt gå och leta efter hästarna, för hon flyttar dom hur som helst. :/
Men så hittade vi och tog in dom. Sen kom Sami (hovslagaren), och så borstade jag av dom så dom glänste :) 
Raringar  =)                                                                      
Tindra :)Loan :)

höhö!

jag missade bussen, så nu sitter jag här.
Vaknade kvart över sex för att mamma ropade "äääär du vaaken!?"
och efter det så blev det bråttom in i duschen, ut ur duschen, i kläder, i skor, spring!!
Mamma hade gjort i ordning frukost till mig som jag sitter och mumsar på nu :) Annars brukar jag äta den på bussen, för där har man ändå inget för sig. 
 
Nu ska ja sova lite tills nästa buss går. Byebye!

Ondsdag.

Hejhejhejhejhej!
Idag kom jag, Denice & Angelican till skolan typ tio i elva och vi börjar halv tolv. För dom där jävla bussarna från Norrtälje går så grymt dåligt! Iallafall så käkar vi, ris och nån con-carne-grej-liknande.
Så började vi med PROV i Hår och färg kl 11.30. Vi fick en timma på oss, men alla var klara efter en kvart ungefär så vi fick rast :)
Sen kom vi in igen och då hade vi mentorstid, vi kom fram till massa bra grejer. Som tillexempel att vi som inte klarade Matte A ska få tenta av det nu, eller så snart vi kollat me paulo om vad vi missade på . Tror tyvärr att jag missade på  nationella och blev därmed inte godkänd. Life's life ;) Sen är det ju bara att ta nya tag med Matte B :P
Jag vet att jag kan om  jag bara vill, och jag hoppas att vi detta år har en lite mer seriös mattelärare. Goooran är ju trots allt rektor så det lär väl gå bra :D

Sen höll vi på och tonade och höll på. Sen kommer jag inte ihåg mer.
Nu är jag så sjukt trött och måste plugga lite engelska till imorn och lite hår & färg till nästa vecka. Fast egentligen borde jag börja läsa samhällskunskapen. Typ 50 sidor Politik! Jag har inte ens en aning om vad politik innebär.
Iallafall fick jag mysa med Rasmus idag :)  Vi åt mat och kollade på film. Sen smög han sig på min godispåse också. Haha! han som påstår att han verkligen inte tycker om godis..
Iallafall väntar böckerna igen. , Godnatt!

Bilder från lördags-båten...

         Tackar grabbar och Sara för en trevlig tur!

Utkast: klock-jävla-rena bilder! ...

                           


                                  klock-jävla-rena bilder!




Och så va det tisdag igeen!

Idag började jag klockan åtta i skolan, engelska (shuhuu!) /not!
Sen svenska, det va rätt nice för hon bara snackade och jag satt och kollade på hästar till salu på saras data :):):) Nööjd! tyvärr missade jag massa info.. Vi skulle lämnat in en novell som vi fick i uppgift att skriva förra tisdagen till idag, men det va omöjligt och alla kom på så bra ursäkter så vi ficck max en dag till på oss eller nåt. det va det enda jag hörde :D

Sen hade vi lunch, så jag, Sara och Andrea knallar till pizzeria Roma och käkar där istället. Riktigt jävla skoj!
 Iallafall så råkade vi ju komma en sisådär 25 minuter försent till gympan , men övertalar Svenne (gympalärarn) att vi faktiskt börjar kvart i så vi va inte så sena. Och han gick på det för han har glömt att vi flyttat upp den lektionen så alla ska hinna me bussarna hem osv. Så han kollar på schemat och vi blev jättenöjda och glada :)

Jag hade bestämt me Sandra att vi skulle åka ut o kolla av stallet lite, men hon hade inte hunnit äta när ja va tio minuter från Norrtälje. jag ringde rasmus och sa att han fick komma ner till station och sällskapa med mig. Mysmys..
Sen kom Sandra och vi åkte till stallet, men klanten hade glömt stallnycklarna i Norrtälje så det va bara o åka hem igen.
Då åkte vi hem till henne och käkade mackisar med ketchup och aromat? Brukar man ha aromat på mackisar ?
Sen ringde Carro och ville ut till sin totto och då åkte vi alla tre ut. Carro och Sandra tömkörde Hovind och Cassandra. Jag själv kollade mest runt i stallet. Kommer bli Fett nice!
Sen åkte vi till Norrtälje igen och lämnade Carro och hämtade Emma, så åkte vi till Sandra igen. Satt där och hade skoj!
Sen skjutsade Sandra hem mig, happiiiii  !
Nu ska jag iallafall plugga hår & jävla färg som vi har prov på imorn. SYND OM MIG!!
Herråååå!


Måndags-Teresia

såhär såg jag ut idag :)  Kind of sleepy :) Men det är helt okey vid den här tiden :)  Godnatt!

Måndag 22/9

Idag åkte jag till skolan med bussen som går tjugo i åtta.
Dagen började med individuellt val där vi skulle föna "låda" (herr) Det gick okej.
Efter Lunchen hade vi kundpass, då skulle vi rulla permanent eller göra sånt som vi missat . så jag klippte skägg på min docka. Senare runt halv ett fick jag en klippning kl 14.
Då fick jag klippa klassisk herr med finish i nacken. Som tur var så var ju Susanne där och kunde påpeka mina fel. :) Men  dom var inte många :) Så han blev jättenöjd och jag fick dricks :)
Hur som helst kom jag hem och Rasmus hämtade mig på station. Åkte hem till honom sen hem till mig. då satte jag mig och skrev en novell som ska va inlämnad till imorn. Hoppas det går vägen. Har en bra början men ska lägga mig och skriva slutet snart :) brabra. !
juste! jag pratade me Sandra idag och nu kom vi fram till att jag flyttar min Loan till deras stall och hon säljer Hovind. Skönt att ha pållen lite närmre :) Iallafall så blir det i slutet av veckan :) wiiie!

Nu är jag nöjd med skrivandet för idag! 
pusskram

Söndag 21/9

ja-a, igår hände ingenting speciellt, vi vaknade och sara åkte hem.
Jag åkte till jobbet klockan tre och kom hem vid halv nio.
Sen drack ja lite te med min mor och sen somnade jag bums! :)
Grymt skönt. =)

Tvättade ur mer av toningen också så det blev bättre färg. :)


Lördag 20/9

Idag vaknade vi av väckarklockan som ringde tjugo i nio, och vi jäktade upp igen. 
Vi skulle möta Sara på busstation 10:10 så det blev bråttom. Tyvärr så ville inte jag vakna så rasmus fick picka på mig/tända lampan/kittla mig/sitta o kolla på mig tills jag vaknade :P haha bråttombråttom!
Hem till mig och fixa, sen plocka upp Sara och vidare till donken (kaffe & muffin), direkt ut till snoris, plocka upp snoris o johan, hämta jimmy, ringa jocke för att höra att vi missat bussen precis. Så då åkte vi och plockade upp jocke, åkte ut till Kapellskär och åkte båten . Eller först vare problem med vakten att han ville se leg, men jag är ju bara 16 så jag säger det sakt ut att ja är me johan för att ja är bara 16. Så ropar han efter mig och Sara att om han kommer på oss me alkohol så skulle han slänga av oss i mariehamn :p haha, jag tyckte att han kunde göra det :P haha!
Det var iallafall kul på båten tyckte vi :)
Sen kom vi hem och då gick vi o käka pizza. Sen blev det hemgång och vi alla tre, Rasmus jag och Sara somnade på en gång. eller nu i efterhand fick jag reda på att det bara va ja o rasmus som somna.  Sara hade tydligen haft svårt att sova och låg o lyssnade på oss när vi snarkade :D
Riktigt skoj var det iallafall. Det gör vi om Sara. (kommer förmodligen en bild från båten också)
Byebye!

Fredag 19/9

I fredags, som sagt vaknade vi nångång runt elva har ja för mig. Runt halv tolv ringde Sandra och frågade om hon kunde få kolla på min häst nångång under dagen. Åkte in till Norrtälje och köpte kaffe och sallad på donken. Sen åkte vi ut till Snoris och hämtade honom för han skulle in till skolan elller nåt :P
Sen skjutsade Rasmus hem mig så jag fick duscha och greja. Ringde Sandra och hon kom och hämtade mig.
Hon var tvungen att köra ut sin medryttare till Hovind i malsta, hälsade lite, och sen vidare ut till finsta till min lilla Loan. :)
Vi kollade litegrann och sen åkte vi till malsta igen och kollade på Hovind igen. Så frågade Sandra om jag ville provrida, för eventuellt byte/köp. det gjorde jag och det gick hur bra som helst. Bilder kan ja lägga upp senare. :)
Sen vare bara att ruscha in till Norrtälje för då kom vi på att tiden gick så snabbt att ja skulle börja jobba 15 minuter senare :P
Det gick bra och sen kom Rasmus och hämtade mig när jag var klar runt kvart över tio.
Sen åkte vi hem och sov :)

Å igeeeen!

Ja Hallå!
Mitt internet ville inte funka under helgen. typiskt när jag tänkte att jag skulle försöka skriva ett litet inlägg varje dag.. Men icke!
skrivewr om helgen iallafall. :)


MysRasmus!

 
ShuuE!
Vaknade med min rasmus för ungefär två timmar sen. Nu ska vi äta frukost och sen ska vi in till Norrtälje för ja ska klippa mormor vid ett. Runt två ska jag och Sandra ut och kolla lite på min totto. Förmodligen vill hon ha henne på foder ett tag :)  Mycket bra eftersom jag inte har lika mycket tid längre.
Skriver väl senare när ja kommer hem från jobbet. om jag inte hittar nåt annat att göra efter det :)
Hareee!

Torsdag 18/9

Shulululu!
idag är det torsdag och jag börjar skolan 8:00 och slutar 15:10, egentligen..
Men dagen börjar med att ja försover mig, stressar och missar bussen med några sekunder. Så jag sätter mig på 676 och åker till Danderyd, måste dock vänta på 629 mot Åkersberga så ja köper mig en kaffe.
Kommer precis till engelskalektionens slut, synd, annars hade ja fått tillbaka min diagnos. Visar mian taskiga hårfärg för klassen och alla utvärderar. usch! Vi knallar bort till samhällskunskapen och sitter där i 1,5 h, booring. Men tydligen har vi prov i det om två veckor. Aj aj!
Efter det - lunch! Men idag hade jag ingen vidare matlust... Vet inte varför.
Sen var vi lediga från svenskan för vi ska skriva en novell som ska vara inlämnad på tisdag nästa vecka. Då gick vi och pratade med Viktoria som vi har i Arbetsmiljö & säkerhet. hon bestämde att vi skulle samlas halv tolv för lite info och få några papper till grupparbetet som vi ska börja med nästa vecka egentligen. Då fick vi sluta :)

Väl i Norrtälje runt 14 tiden kom välrdens bästa Rasmus och hämtade mig på station så åkte vi ut till roslagsbro där André och Jimmy väntade me sin ful-Sierra. Tillochmed att jag fick köra! Wiiie!
Vilken André och Jimmy senare körde sönder... Då va det roliga slut. Så åkte vi till Rasmus mamma och jag borstade hästarna medan Rasmus, André och Jimmy stod o slog på ful-bilen. Åkte in till Norrtälje och fixade lite grejer och beställde pizza och åkte hem o käka. Sen dess har vi suttit och tävlat mot varann i spel på datan. Haha! Jag leder ofc!
See you!

Skogsmullarna


Samma kväll i stan.


En kväll i stan.


Idag onsdag 17/9

På onsdagar börjar vi halv tolv, vilket är lite besvärligt för oss som bor i norrtälje. Vi måste åka härifrån tjugo i tio, och är framm halv elva. Matsalen öppnar inte förns elva så vi fick traska lite i centrum, jag och Angelica. Köpte en perfym på glitter för 85 kr, hur nice som helst,  och har dessutom underbara minnen av den. Och en latte. Inte utan min kaffe på morgonen, då blir jag tyvärr ett monster under dagen. Vi tog bussen till skolan och där mötte vi Nicole.. Hon och jag tog en röka innan vi gick in. Alltså cigarett-röka, inget annat. Vi knallade till matsalen där det va gröt/champinjoncrépes/falukorv/gryta/vegmat. Åt en crep eller hur man nu säger det. Sen började vi frisörlektionen - Hår & färg. Skoj faktiskt, Wella kommer det 29/9 och ska ha en introduktion av deras färger. Då ska man ha färgmodeller. Sen gick vi igenom toningar osv. Och vi ska ha prov, m.m. blabla.  Sen hade vi 1,5 timme kvar och då fick vi styla varann eller om nån ville tona håret fick man göra det . Så eftersom jag ville ha lite mörkare igår så tänkte jag att man kan smacka i lite mörka slingor idag istället för nästa vecka.
-och där va Teresia påväg mot mörkare tider... igen, hör jag Julia säger. Jag kan aldrig bestämma mig för vilken färg jag vill ha. Dessutom har ja aldrig tidigare gjort slingor, endast helfärgningar/helblonderingar. Iallafall ställde sig Nicole och Sara och drog slingor i hätta på mig. Ont så in i bengen gjorde de!
Resultatet - Det ser grått ut för dom askiga slingorna från gårdagen blandades med dom näst intill svarta slingorna. Men det går att fixa, hoppas jag ;)

Senare på eftermiddagen åkte jag och Rasmus ut till min far och hämtade hans bärbara som blev min data :)  Så nu är jag glad :)  För här har jag suttit sen dess. Pluggat lite också iofs .

Tisdag 16/9 - Slingor

I tisdags var jag också i skolan och kom i tid, tror jag. Runt åtta var jag inne i klassrummet iallafall.
Vi började med engelska - läsning  i 30 min. Sen kommer jag inte ihåg vad vi gjorde mer. Efter det hade vi samhällskunskap. Satt antagligen och spelade ett skojigt spel på mobilen eftersom jag inte kommer ihåg vad vi gjorde där... Lunch, sen  gympa.
- Jajamän! jag va me på gympan, tyvärr blev jag besviken för det va orientering. Så jag Denice och Angelica "sprang" iväg in i skogen och hittade två av våra egna, sen hittade vi bara kontroller till en annan bana. Så vi satte oss på en sten för en rökpaus. Sköönt! Sen tyckte vi att vi var värda att gå tillbaka. Så vi traskade tillbaks mot gympasalen igen och jag hittade stora fina kantareller som jag tänkte att min mamma skulle få steka till mig och henne sen. Yes!

Sen gick jag ner till salongen där treorna hade kundpass och satte mig i stolen och hoppades på det bästa. Ville ha ljusbruna slingor. Så i mitt gulblekta hår la Carro (frisören) i en toning i ask med en droppe violett och en ljusbrun färg om vartannat i foliepaket. Det blev lite för ljust. Ville ha lite mörkare än så. Men det fixar vi nästa tisdag bestämde vi.... to be continued...

Kom till Norrtälje ungefär tjugo över fem, så gick jag hem och fick lite mat i mig. Sen bjöd mamma över Ann-Helen och Rasmus kom och hämtade mig så åkte vi till flygis och köpte läckra chips . väl hemma igen kom vi överens om att vi skulle kolla på en skräckfilm, som visade sig vara sjukt tråkig och inte läskig. (Annars är jag känslig, men den här va tråkig) "Dödens tunnel" eller  nåt sånt hette den. Så ville jag att vi skulle kolla på en annan film som hette nåt me "sultans" blabla. Inge vidare spännande, för hela tiden åkte min mobil upp och jag började spela. Så det fick bli ett gammalt hederligt avsnitt av rederiet. Sen sova! 


Måndag 15/9 - LÖNING!

I måndags gick jag i skolan som jag brukar. Började klockan åtta och kom inte försent.
Som alltid  på måndagar börjar vi dagen med individuellt val (Frisör/make-up/tävling), lunch vid elva och efter det har vi kundpass. Denna måndag hade inte jag nån kund så jag fick stå och upprepa föning nån timme tills Susanne (min mentor/lärare i frisör) kom in och chockade genom att säga: " från och med nu har ni en timma på er att rulla en klassisk permanent". Oh shit, tänkte jag som aldrig har rullat klart ett huvud, även om vi så har haft sex timmars frisörlektion.
Men jodå, eller nästan, efter en timma och fem minuter va jag helt klar. Blev godkänd med minus på "hängande" spolar.
Anw, vi hade massage den sista timmen sen slutade vi :)

Då tog vi bussen ner till centrum i Åkersberga, och medan vi väntade på bussen så gick vi o kollade på SkoArtur. Självklart kunde jag inte hålla mig från att löpa ett par stövlar. Efter det så satte Nattis, Denice och jag oss på ersättningsbussen mot galoppfältet, satte oss på tåget och in mot stan. (Nattis gick av i täby)
Väl inne så gick vi i lite olika butiker. Inhandlade ett par stövlar till och ett par skor på skopunkten, en jacke från H&M, och en mjuktröja med garfield på från bik bok. :)
Sen gick vi och tog oss en fika på espressohouse. Jag beställde en parma/mozzarella-sallad, apelsin juice och en stooor latte :) Sen åkte vi till tekniska och satte oss på bussen hem :)  Ringde världens bästa Rasmus och bad om hämtning på station runt nio :) Han va med André och Jimmy så åkte vi alla upp till donken innan vi skjutsade hem alla.
Tack Denice för en trevlig eftermiddag


Onsdag 17 september

Hey! 
Nu tänkte jag komma igång lite och försöka skriva lite. kanske inte varje dag men åtminstone oftare än vad jag gjort.
Kan ju tillochmed börja med allt och berätta från i måndags och framåt . jagmenar, jag kan ju omöjligt ha så dåligt minne att jag inte kommer ihåg vad jag gjorde för två dagar sen :)

RSS 2.0