Dåligt med uppdatering från en bra människa.

För min del har helgen vart otroligt skön. I fredags träffade jag massa sköna människor som jag hoppas att jag inte sett för sista gången :) Vi satt hemma hos Fredrik och hans syster och fler & fler folk droppar in. Vi hade jättekul, ända tills det där vanliga "drickan är stulen" kom. Men vi körde på med det vi hade kvar iallafall och sen gick jag med Frida, Rosanna och Elina upp till Joel och Fredrik. Sen ringde Christoffer, vilket inte var igår. Så mötte jag honom. Sen i princip hem på en gång.

Lördagen spenderades för det mesta sängliggandes och kollade på Harry potter 3, H P 5 och Ice age 3. Sen gick jag upp till coop en sväng och handlade massa gott :) Sen hem och kollade på H P 1 :D Är verkligen helt kär i de filmerna!

På söndagen träffade jag Oskar en sväng och sen åkte jag upp till pappa. Vi åkte och lunchade på Esplanaden. Jättegott :) Sen övningskörde jag vidare ut till pappas tomt, där vi röjde sten (?) och även "krossade" sten med en grävskopa. Som för övrigt jag lärde mig köra. Så jag röjde med skopan medan pappa sågade ner träd osv.
Sen övningskörde jag tillbaka till Norrtälje och grind där vi stannade och åt mjukglass me strÖssel.. Sen åkte vi hem :)
                                                 Härligt med helg!

Idag har jag vart i skolan och sen direkt efter jobbade jag. Har inte hänt mycket får jag ju lov att säga.
Blev iofs väääldigt chockad när jag var på väg hem från coop så saktar en bil in bakom mig och det visar sig vara Wille. Jag blev jätteglad att det var han och ingen mysko människa, haha! Han gav mig skjuts hem så jag slapp gå.
Imorn ska jag in till stan och leta praktik. Fast först ska jag gå till Nicole så hon kan följa med mig och guida mig i den stora staden ;)

 
godnatt och sov gott alla :)


 

Haha, jag hittade en bild från min förra födelsedag.


Utkast: Fanrå! Nu ...

Fanrå! Nu är min telefon trasig... igen.

Händig kvinna.

Idag har jag presterat ovanligt mycket, tycker jag.

Jag har först och främst vart med och verklligen lyssnat på alla lektioner. Sen när vi skulle ha kundpass, så hade jag inte kund fören vid tvåtiden. Då var jag, Jossan och Sara så jättevänliga och hjälpte de två killarna som hjälpt till och byggt och grejat i vår salong. Jossan och jag teamworkade med att klistra på lister på massa hyllor. Och när det va klart så hjälpte jag Andréa och Sara T med monteringen av några hyllskåp (?)
Vid två kom min kund och då va jag tvungen att byta hammaren och skruvdragaren, mot saxen och kammen ;)
Åkte hem med bussen 1615, som förövrigt hoppade så jag trodde jag skulle få hjärnskakning.
När jag sedan kom till Norrtälje var det bara till att börja knata upp till cooopet och börja tjäna pengAr ;)

Igår tränade jag iallafall lite handboll för första gången på mycket länge. Tänkte att jag skulle skriva och berätta om det igår, men blev inte av. För jag ville vara säker på att jag inte skulle ha träningsverk.
Det var iallafall jättekul att få träna igen. Har saknat det så fruktansvärt mycket. Så nu får vi se om det kanske händer någonting på muskelfronten ;)  Ha det bra alla! :)




Anna-Teresia

Jag är råtaggad inför studenten!
Redan? frågar ni er själva.
           Absoluut! Idag har vi beställt mössa och olika studentgrejer. AWESOME! Och jag är taggad till max!



Förövrigt är det här den hårfärgen jag har nu. Visst är den fin ? =)



RSS 2.0