torsdag

idagidagidag.... jag tog sovmorgon och de va ju nice, men iallafall så kom ja till skolan efter lunch nångång.. Mötte Olivia på bussen också, hon hade halkat i morse och slagit upp fingret, stackarn. jag fick tillbaka samhällskunskapsprovet där jag fick G och ARbetsmiljö & säkerhetsprovet fick jag VG :)  Annars hände inget skoj, jag körde hem från skolan idag. de va skoj. =)   Sen fick ja åka hem och käka , sen gick ja o la mig för ja va sviiiintrött. så nu ska ja sova lite till. 

pusselipuss!

slappt (=

Idag har jag knappt gjort någonting. När vi skulle gå upp i morse så orkade vi inte det.. Det slutade med en försovning där det inte ens va värt att försöka ens komma till skolan i tid. :P Sen åkte ja in me bussen till Norrtälje. Så kom mamma hem och va helt slut efter jobbet så vi käkade lite och sen bestämde vi oss för att gå ner till badhuset och sola & basta :):):)  Väl behövligt, för jag börjar bli blek :(:(:(    Nu ligger jag här och gör så lite som möjligt för att jag ska kunna somna tidigt ikväll.. Det mesta jag skulle kunna göra är en kopp te och sen gå o lägga mig, för jag är jättejättetrött :D
Pusselipuss!

...

Vad vi egentligen skulle göra på gympan...




bjussar på den ;D

                                                              
Godnatt!

bussen.

nu var det länge sen jag skrev någonting här ... igen ?
idag har jag vart i skolan i en sisådär 40 min ? hade ingen engelska och så försov jag mig så ja åkte till danderyd och mötte nicole ist för att vänta på nästa buss, så tog vi bussen från danderyd till åkersberga men så hade vi bara gympa för vi missade svenskan precis . så vi åt lite och sprang till bussen igen för att åka till magdis skola :D därifrån åkte vi till waynes och sen hem till nicole. :)  Sen åkte jag hem iallafall, duschade, packade och tog bussen till Rasmus :) och nu är jag här. Ha pluggat massa och grejer. :D så jag har åkte jääääätteeeeemycket buss idag :P  Vi hörs senare i veckan, pouss!

Vecka 6

Min vecka i väldigt kort drag :D

Måndag: Matte B, Individuellt val (permanentade ögonfransarna), Kundpass, Hem till julia kolla film osv, sova.

Tisdag
: Vaknade av klockan/Julia halv fem, till bussen, iväg till Romme, ÅKAÅKAÅKA :D , bussen till berga, bussen hem, sova.

Onsdag
: Frisör hela dagen (slappt) Rullade en kortfest och en permanent, Norrtälje, Sandra hämtade mig på station och åkte hem till henne, hämtade Emma, till Rimbo o kolla på hockey, donken, lv3, hem.

Torsdag
: Matte B, Samhällskunskap, svenska, Arb. miljö & säkerhet ( PROV) sen hem. Gjorde nog inge spec. :P

Fredag:
mötte Denice, tog bussen till tekniska där vi mötte klassen, till riksdagen, äta, till DN/Expressen, hem, Jobba, Umgås osv..

Lördag:
No comments, jag tog de lugnt tillsammans med min älskling, Melodifestivalen, film.
Söndag: Frukooooost, jobba, hem, fika, sova.

Idag Måndag: ont i magen, hemma, min kära mor va ledig så vi åkte till morfar, sen handla, sen hem.

El Romme!

3 Februari - Romme me skolan.




- Grabbargrabbargrabbar! De va kul =)

...

HUR NATURLIG ÄR DU?
(ALLA TJEJER MÅSTE GÖRA DET HÄR)


 

Du har....

(x) Mascara över 100 kr
(x) En plattång
( ) En locktång
(x) Designparfym
( ) Fondation över 200 kr
(x) Ögonfransböjare
(x) Olika borttagningsmedel
( ) Speciell hårbalsam i en sprayflaska
( ) Läppglans över 100 kr
(x) Hårinpackning
(x) Bodybutter
(x) Bodylotion
(x) Parfym över 300 kr
Summa: 9


 


Du ...
( ) Använder locktång/plattång varje dag
( ) Använder fondation varje dag
( ) Använder mascara varje dag
( ) Använder kajal varje dag
( ) Använder läppglans varje dag
( ) Använder bodybutter varje dag
( ) Använder bodylotion varje dag
( ) Använder ansiktsrengöring varje dag
( ) Använder hårinpackning varje dag
( ) Använder hårspray varje dag
( ) Tränar på Gym
( ) Klipper dig varannan/varje månad
Summa: 3



 


Du har...
(x) Tonat håret
(x) Färgat håret
( ) Hårförlängning
(x) Piercat dig
( ) Tatuerat dig
(x) Tagit hål i öronen
Summa: 4


 


Totalt: 16
0-10 Naturligtvis naturlig tjejen
10-15 Kanariefågel i nordisk miljö.
15-20 konstgjord behandlad blomma
20-25 fryst jordgubbe
25-30 Barbiedocka , bara plast


Hälsingland!

Denna helg har jag vart i norrland. kan ju berätta lite om det iallafall :D

Fredag: Jag åker till skolan och skriver prov och sen hem igen. Vilket kändes ganska meningslöst, men ändå bra att ha provet gjort :) Hemma och äter lunch med mamma och hennes väninna, så jag hann träffa mamma lite innan jag åkte.
Runt halv två på eftermiddagen bar det av upp mot Hälsingland och Alfta. =)  Vi stannade och tog oss en fika i Gävle Bro och sedan fortsatte vi. På kvällen när vi intallerat oss och tänt en brasa osv. så gick vi ner till Ulf, Malin och Elin, där det bjöds på utsökt Tacos. :)  Efter middagen knallade jag och Malin iväg för att mota upp Elin som hade varit o kollat på "hockey" men vi förmodar att hon va där mest för killarna på läktarens skull :P Anw, vi kom tillbaks och sen gick vi hem  =)

Lördag: SOOOOOVA! Vi sov ju hemma hos farmor och där sover man alltid som en kung så jag sov bort hela förmiddagen :/  Och vid halv två mötte vi min kusin Anders vid Ovanåkers kyrka. När vi var klar där åkte vi till en returang som heter Atlantic, där mötte vi upp min andra kusin Vera =)  Jättetrevligt, och sen bjöds det på kaffe hos Anders.
Sen hem och göra sig i ordning och sen ner till Malin och Ulf igen. KÖRSLAGET! Yepp, Team Hanna var vi tvungna att kolla på, och dom vann ju så det var ju inte så att vi satt och hoppades i onödan =) Sen ringde min kära kusin Erik och frågade om jag vill åka med och skjutsa Alex och Joel till Bollnäs. Så jag & Malin åkte med där och resten av kvällen satt vi och snurrade runt runt i Bollnäs.

Söndag: Väcktes av pappa. Packar ihop alla grejer man spritt ut och åker. Mot Annefors. Där har vi lilla Tindra i travträning. Så vi kikade lite på hur hon såg ut i nuläget =)  Högrest och fin med halvbrasteg =) Pappa och Bengt kärde en tur med henne och Timtim, ett annat varmblod. Och sen vare kaffe som gällde. På hemvägen stannde vi i Gävle Bro igen. Men den här gången för mat =)  Det fick bli pannkakor för min del. Sen hem och här hemma fick jag börja med att städa, sen packa upp och sen packa i väskan igen för jag ska nämligen till Romme på tisdag med några i klassen.. Vi har friluftsdag. =)  Hörs kanske imorn, PUSS!


RSS 2.0